Societat

Interior investiga una protesta de Mossos davant del Parlament

Alguns dels concentrats es van acostar a pocs metres del cotxe del conseller Elena proferint insults protesta

El Departament d’Interior ha obert una investigació interna per una manifestació de sindicats de Mossos davant del Parlament el 7 de novembre, segons ha avançat l’Ara. Segons el diari, el departament ha obert un expedient per analitzar l’actitud d’alguns dels manifestants i revisar si el dispositiu policial de seguretat al Parc de la Ciutadella va ser l’adequat. La protesta havia estat convocada pels sindicats SME, SAP-Fepol, Fepol i Seime, i segons el diari, alguns dels manifestants van insultar el conseller Joan Ignasi Elena, que acudia en cotxe oficial per assistir al debat sobre seguretat que se celebrava a la cambra catalana.

La investigació ha de servir per esbrinar perquè els manifestants es van poder apropar tant al conseller, fet que va provocar que s’activessin agents antiavalots dels Mossos per crear un cordó entre els manifestants i el vehicle oficial.

Durant la protesta també es van cremar uniformes antics dels Mossos i es va vestir un esquelet de policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.