Societat

La T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar, només amb la T-mobilitat a partir del 28 de novembre

Deixaran d’imprimir-se progressivament i s’integraran en un únic sistema unificat

A banda ’una targeta anònima de cartró, es podrà tenir al mòbil i una personalitzada de plàstic

Els títols integrats del transport públic T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d’imprimir-se progressivament a les màquines d’autovenda en format magnètic i només estaran disponibles a la T-mobilitat a partir del 28 de novembre. Segons ha recordat avui l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) , és una mesura que es va anunciar el passat 14 de setembre i la voluntat és deixar de vendre progressivament els actuals bitllets de cartró. Els usuaris podran optar per un format específic de cartró de T-mobilitat que no requereix de registre previ, excepte la T-Usual, que sí anirà associat a un DNI o passaport perquè és un títol personal i intransferible.

La primera recàrrega tindrà de les targetes de cartró tindrà un cost de 50 cèntims i després es podrà recarregar tantes vegades com es vulgui. També hi ha la opció de portar la T-Mobilitat al mòbil, que té un cost d’1 euro i requereix donar-se d’alta primer i descarregar-se l’appp T-mobilitat, i una targeta personalitzada de plàstic amb un cost de 4,5 euros i que també requereix donar-se d’alta i demanar-la en línia. es pot demanar de plàstic, amb un cost a.

Les targetes cartró antigues amb banda magnètica adquirides abans del 28 de novembre es podran fer servir fins a la seva caducitat, marcada pel 15 de gener. Pel que fa als bitllets senzills, títols socials de l’AMB i títols propis dels operadors, entre d’altres, continuaran actius.

La transició cap a la T-mobilitat a les màquines del metro, Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM s’espera que arribi a mitjans de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.