Societat

Presó per a un jove de 24 anys acusat de violar una jove de 21 a l’Horta de Lleida

L’agressió es va produir dissabte a l’interior d’una furgoneta i el mateix dia va ser detingut pels Mossos

El jutge ha decretat presó provisional comunicada per un jove de 24 anys acusat d’haver violat i agredit una jove de 21 anys en un camí de la partida de Grenyana, a l’Horta de Lleida. El noi va passar ahir a disposició judicial després d’haver estat detingut pels Mossos d’Esquadra i el jutge va dictar també la prohibició d’acostar-se a menys de 300 metres de la víctima. Segons ha avançat el diari ’Segre’, l’agressió hauria tingut lloc dissabte a l’interior d’una furgoneta i el detingut va prendre el mòbil a la víctima per tal que no pogués trucar als Mossos. L’avís el van donar diverses persones que a primera hora del matí estaven caminant per l’entorn d’una ermita que hi ha a la zona i van veure com la noia sortia molt ràpid de la fuels hi va explicar el que havia passar.

Una vegada es va avisar a la policia, els Mossos van iniciar una recerca per la zona. Cap al migdia, una patrulla de l’ARRO que participava en el dispositiu va localitzar al sospitós e la mateixa partida i el va detenir com a suposat autor d’un delicte d’agressió sexual i robatori amb força així com un altre delicte de detenció il·legal. Posteriorment va ser traslladat a comissaria i la noia va ser evacuada a un hospital per ser atesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.