Societat

Pintades a Interior contra la campanya del 25-N

Elena lamenta que “algú prefereixi tancar els ulls davant d’una xacra que l’any passat va provocar l’assassinat de 12 dones a Catalunya”

El cartell de conscienciació contra les violències de gènere penjat al departament d’Interior amb motu del 25N ha estat sabotejat aquesta nit. L’atac s’ha produït cap a la una de la matinada, segons han confirmat fonts dels Mossos que encara estan investigant els fets. Uns desconeguts han ruixat amb pintura blanca en una acció que ja ha estat denunciada per Interior i pel mateix conseller Joan Ignasi Elena. Al seu compte de twitter, Elena ha denunciat l’atac i ha destacat que “algú prefereix tancar els ulls davant una xacra que l’any passat va provocar l’assassinat de 12 dones a Catalunya”.

Més tard, a la sessió de control del Parlament, Elena ha estat encara més contundent en la condemna de l’atac. “Vull dir als covards encaputxats que han atemptat contra la campanya, que la lluita contra la violència masclista seguirà sent una prioritat, per molt que els energúmens segueixin en la mateixa línia de sempre”, ha afirmat.

Amb motiu del dia contra la violència masclista, s’han instal·lat a les reixes d’entrada al Departament diverses lones amb el lema Obrim els ulls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.