Societat

Els eurodiputats reclamen als 27 que no bloquegin els processos sobre violència de gènere

La vicepresidenta de la Comissió Europea lamenta que aquestes actes “continuen sent un dels crims menys perseguits a la UE”

Els eurodiputats han reclamat als 27 estats membres que deixin de bloquejar els processos per abordar unes regles comunes per combatre la violència de gènere a la Unió Europea. En un debat celebrat aquest dijous al ple d’Estrasburg coincidint amb el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, la vicepresidenta de la Comissió Europea per assumptes de Democràcia i Demografia, Dubravka Suica, ha lamentat que aquestes accions “continuen sent un dels crims menys perseguits a la UE i una barrera que impedeix avançar en la consolidació de drets de les dones”. En paral·lel, membres del Parlament Europeu han reiterat la importància d’acordar una definició comuna de violació basada en la manca de consentiment perquè la UE compleixi amb el Conveni d’Istanbul.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.