Societat

Dolors Bassa dirigirà un curs per intervenir en conflictes laborals impulsat pel Govern

Consellera de Treball els anys 2016 i el 2017, va ser indultada el 2021 després d’haver estat condemnada pel Suprem per la causa contra el procés a 12 anys de presó

Dolors Bassa, consellera de Treball entre el 2016 i el 2017, dirigirà un curs d’especialització sobre mediació en conflictes laborals impulsat pel Govern, a través del departament d’Empresa i Treball, i la Fundació Universitat de Girona.

En un comunicat, la conselleria informa aquest dilluns que el curs està pensat per a treballadors graduades en Dret, Psicologia, Ciències Empresarials, Ciències Econòmiques, ADE i graduats socials, així com per a aquells “interessats a aprendre a resoldre conflictes amb tècniques de mediació”.

Amb una durada de 210 hores al llarg del 2024, els qui completin aquest curs, que compta amb 25 places subvencionades en la seva totalitat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, obtindran un postgrau per la Universitat de Girona

Dolors Bassa va ser acusada el novembre del 2017 dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació. L’octubre del 2019 el Tribunal Suprem la va condemnar a dotze anys de presó per sedició i malversació i va estar empresonada fins ser indultada pel govern espanyol l’any 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.