Societat

societat

Les dones de més de 65 anys i els homes de 18 a 24, els menys feministes

El Sondeig d’Opinió de Catalunya conclou que sis de cada deu enquestats veu amb bons ulls la immigració

Les dones de més de 65 anys i els homes de 18 a 24 anys són les franges d’edat i gènere que menys estan d’acord amb el feminisme. Segons el Sondeig d’Opinió de Catalunya 2023 de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), en el cas de les dones majors de 65 anys el suport al feminisme és d’un 53,3%, una mica menys encara que entre els mascles de 18 a 24 anys, que és del 57,7%. En els dos casos, són percentatges per sota de la mitjana tant en homes, que és del 68,4%, com en dones, del 65,9%.

L’estudi posa de manifest també que sis de cada deu ciutadans està d’acord amb la immigració (59,7%). Tot i aquest suport genèric, hi ha un 44,4% que creu que cal limitar l’entrada d’immigrants al país, un percentatge encara més baix del 51,5% que ho veu amb bons ulls. En aquest sentit hi hagut un canvi respecte el mateix baròmetre de fa de l’any 1993 en què hi havia un 65,5% de les persones que demanava posar límits a l’entrada de nouvinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.