Infraestructures

transports

Delta ofereix un segon vol diari entre Barcelona i Nova York a partir de divendres

La companyia nord-americana ja tindrà 35 vols setmanals entre l’estat espanyol i els EUA, 14 dels quals des de Barcelona

Coincidint amb l’inici de la temporada estival, la companyia nord-americana Delta posarà en marxa a partir de divendres un segon vol diari entre Barcelona i Nova York. Amb aquest nou trajecte, Delta uneix amb 35 vols setmanals l’Estat i els EUA, dels quals 14 són entre la capital catalana i Nova York. El nombre total de seients en aquesta ruta durant aquest any amb l’entrada del segon vol s’eleva fins a les 220.000 aproximadament. Es tracta d’un increment del 40% mentre que per al període comprès entre l’abril i octubre és d’un 61%, segons la companyia. Delta va començar a operar aquesta ruta des del Prat el 1998 i des d’aleshores ha transportat 3 milions de viatgers.

El segon vol diari entre les dues ciutats s’operarà amb un Boeing 767-300 amb 216 seients i en conjunció amb els seus socis europeus Air France, KLM i Virgin Atglantic, segons explica l’aerolínia en un comunicat.

Els dos vols sortiran de l’aeroport del Prat a les 10.30 hores i a les 14.10 hores i des de l’aeroport JFK de Nova York a les 18.15h i a les 21.50h amb arribada a Barcelona l’endemà, hora catalana. A banda, l’aerolínia també opera un vol diari entre Barcelona i Atlanta.

Des de Barcelona, la ruta cap a Nova York també és operada per Level, American Airlines i United Airlines, que en cas uneix el Prat amb l’aeroport de Newark.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.