Política

guerra a gaza

Abascal es reuneix amb Netanyahu per lloar la “fermesa” d’Israel

El dirigent de Vox critica el president del govern espanyol pel reconeixement de l’estat de Palestina

El president de la formació espanyola d’extrema dreta Vox, Santiago Abascal, es va reunir a Israel aquest dimarts al vespre amb el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, i va lloar la “fermesa” d’Israel davant l’agressió de Hamàs, alhora que va criticar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, pel reconeixement de l’estat palestí.

A la trobada, que es va allargar més d’una hora i va tenir lloc a l’Oficina del Primer Ministre, a Jerusalem, Abascal va transmetre a Netanyahu el suport del seu partit al poble d’Israel, a qui reconeix “el dret a defensar-se” i va assenyalar que Pedro Sánchez no representa Espanya. Segons va informar Vox, Abascal ha denunciat que el president del govern espanyol estigui “tapant els seus casos de corrupció política i econòmica amb el reconeixement de l’Estat palestí” i amb els “atacs” al president de l’Argentina, Javier Milei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.