Societat

Turisme

Un joc de mòbil ajuda a dinamitzar vint festivals de música del Garraf

L’agència de desenvolupament econòmic NODE Garraf ha creat un joc de mòbil per dinamitzar vint festivals i més de quaranta atractius turístics de la comarca. La proposta convida a ‘caçar’ uns altaveus creats amb realitat augmentada als festivals englobats a la programació conjunta Garraf Sona, que enguany compleix cinc anys. Entre els festivals gamificats hi ha Jardins de Terramar, el Tingladu, Monocicle, Cubelles Noir i Sitges Film Festival.

Els assistents als festivals trobaran un tòtem amb un codi QR que els conduirà a Garraf Sona – The Game. Després de registrar-se, a través de lapantalla de mòbil veuran com al seu entorn els apareixen nombrosos logotips en forma d’altaveu que hauran de clicar durant un minut. Com més altaveus ‘cacin’, més punts obtindran per posicionar-se a la classificació global de tots els participants. “Confiem que serà un alicient important per a uns festivals que ja tenen un gran èxit”, ha apuntat en roda de premsa aquest dilluns la presidenta de NODE Garraf, Marta Verdejo.

Altres indrets turístics

En paral·lel a la possibilitat de jugar als vint festivals de la programació Garraf Sona, els inscrits al joc podran obtenir més punts si visiten fins a 43 indrets turístics de la comarca que han estat geolocalitzats a l’activitat. En aquests llocs, el mòbil detectarà automàticament que es tracta d’un indret inclòs al joc i els usuaris podran veure al seu mòbil en realitat augmentada un altre altaveu. Si el cliquen, escalaran posicions a la classificació final.

Els impulsors de Garraf Sona – The Game han apuntat que la classificació es tancarà a finals de novembre. A hores d’ara el llistat de premis està pendent de concretar, però la previsió és recompensar els millors jugadors amb nits d’hotel, àpats a restaurants o activitats turístiques.

Segons NODE Garraf, aquesta vintena de festivals sumen més de 300.000 assistents, “fet que té un important impacte econòmic pel municipi que acull cada esdeveniment però també pel conjunt de la comarca”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.