Successos

estat espanyol

Maten a trets el germà de l’exalcadessa de Madrid Begoña Villacís

El familiar de l’exdirigent de Cs ha estat tirotejat des d’un cotxe a la carretera de Fuencarral-El Pardo, prop del barri madrileny de Montecarmelo

Borja Villacís, germà de l’exvicealdaldessa de Madrid i exdirigent de Cs, Begoña Villacís, ha estat assassinat en un tiroteig aquest dimarts al matí prop del barri madrileny de Montecarmelo. El crim ha tingut lloc cap a 2/4 d’una del migdia en el quilòmetre 6 de la carretera de Fuencarral-El Pardo, la M-612 i s’investiga, en principi, com una revenja, segons han precisat a l’agència Efe fonts pròximes a la investigació.

Els autors del crim han disparat des del cotxe contra Borja Villacís, que anava a peu, i han fugit, segons testimonis presencials del succés. Hi ha una persona detinguda. Es tracta d’una dona de nacionalitat espanyola, d’uns 52 anys i amb diversos antecedents policials. L’arrestada, segons han dit a Efe fonts pròximes a la investigació, anava en el cotxe des d’on s’han efectuat els trets juntament amb dues persones més, les quals es troben en parador desconegut.

El germà de l’exdirigent de Cs ha rebut diversos impactes de bala al cap. Quan han arribat els metges del Samur al lloc del crim no han pogut fer res per salvar-lo. El grup V d’homicidis de la policia investiga els fets i s’ha activat un dispositiu per perseguir els atacants.

Borja Villacís, de 43 anys, era un històric ultradretà madrileny. Va pertànyer al grup UtraSur –els aficionats radicals del Real Madrid– i, segons informa Efe, el 2004, va ser condemnat a sis mesos de presó per haver agredit dos homes que van defensar una noia a la qual estaven atacant amb insults racistes en el metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.