Successos

Estat espanyol

Detenen el presumpte assassí de Borja Villacís

La policia l’ha arrestat a la localitat toledana de Yuncos juntament amb un altre sospitós del crim

El principal sospitós és el fill de la dona que ja va ser detinguda ahir a Madrid

La policia espanyola ha detingut aquest dimecres dos presumptes implicats en l’assassinat de Borja Villacís, germà de l’ex-vicealcaldesa de Madrid i exdirigent de Ciutadans (Cs) a la capital espanyola Begoña Villacís.

Un dels detinguts és el presumpte autor dels trets que van matar Villacís, que hauria estat identificat com a Kevin Pastor, segons han informat fonts policials a l’agència Efe. Ell i un altre home han estat capturats a Yuncos, a la província de Toledo. De moment es desconeix la implicació concreta en els fets del segon detingut.

Pastor és fill de la dona que va ser arrestada ahir a la tarda a Madrid poc després del succés. Tots tres detinguts serien els ocupants del vehicle des d’on es van disparar els trets que van acabar amb la vida de Villacís i van ferir un altre home que l’acompanyava. Els tres implicats pertanyen a un clan familiar relacionat amb el narcotràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.