Economia

Economia

Damm tanca el 2023 amb 130 milions de benefici, un 28% més que l’any anterior

El grup Damm va obtenir un benefici net de 130 milions d’euros el 2023, un 28,2 % més que l’any anterior, i va facturar 2.061 milions, un 10 % més. La companyia ha aconseguit així l’objectiu de facturació dos anys abans del que preveu el seu pla estratègic 2022-2025. El resultat brut d’explotació (ebitda) va ser de 300 milions, un 24,6% més, segons ha anunciat aquest dilluns a la junta general d’accionistes de la companyia, celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en què s’han aprovat els resultats i el repartiment dividends.

El president executiu de Damm, Demetrio Carceller Arce, ha ressaltat la solidesa actual del grup com a punt de partida per a continuar creixent. “La fortalesa de la demanda interna dels nostres productes, les perspectives positives del turisme, i el desenvolupament internacional de la nostra distribució, ens fan confiar que el 2024 serà també un any de creixement per a Damm”, ha destacat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.