Economia

Economia

Crida a la vaga dijous a l’Ajuntament de Barcelona

La CGT i la Intersindical han fet una crida als treballadors de l’Ajuntament de Barcelona a fer vaga aquest dijous. Els dos sindicats volen mostrar el seu rebuig al nou complement de productivitat un dia abans que aquest es voti al plenari del juny. En una roda de premsa conjunta, han assegurat que l’acord que ha signat l’administració amb els sindicats CCOO i UGT ha estat “la gota que ha fet vessar el got” i han criticat que “es posin en dubte” components del seu salari.

En concret, assenyalen el complement d’experiència professional, el complement d’equiparació A1 i una mena de paga extra de l’abril en concepte d’assistència i puntualitat. “Els drets no es venen, el sou no es toca”, defensen.

Els sindicats han carregat contra els canvis que es volen fer als salaris dels treballadors de l’Ajuntament de Barcelona després d’una auditoria de la sindicatura de comptes. Asseguren que amb les modificacions “perillen” des de 200 fins a 500 euros mensuals, segons la categoria. “Volem parar els peus a la deriva d’aquest ajuntament”, han etzibat.

La CGT i la Intersindical preveuen concentrar-se aquest dimecres al vespre a la inauguració del Festival Grec per mostrar a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, la “disconformitat” amb l’acord que es votarà divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.