Economia

EMPRESA

Scalpers obre avui les portes d’un nou ‘outlet’ a Llagostera

Els grans grups continuen amb el focus posat en la zona d’outlets de Llagostera. Ara serà la marca Scalpers que obrirà avui les portes de la seva nova botiga a la plaça de Catalunya. En concret, la nova oferta s’instal·larà en l’espai de can Pallí que des de la tardor passada ocupava un dels tres espais del grup La Maison.

Can Pallí es va convertir el 2004 en l’emblemàtic bar de copes El Clàssic. El 2010 va tancar i poc després el local va reobrir amb el nom d’El Swing, que va cessar l’activitat durant la pandèmia de covid-19. En aquest espai hi havia fins ara l’anomenada La Maison Insignia, que oferia marques de roba de luxe com Balenciaga, Kenzo i Moncler.

L’èxit del primer outlet de Massimo Dutti que va obrir a la població ja fa alguns anys va provocar que el seguissin una colla d’iniciatives a la població, fins a tenir-ne actualment una desena d’obertes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.