Economia

economia

Cinquanta contribuents sumen un deute amb la Hisenda catalana de més de 83 milions

Al capdavant de la llista de deutors hi ha de nou l’empresa Playbadalona SA, antiga propietària d’un bingo a Badalona

Una cinquantena de contribuents acumulen un deute de 83,8 milions d’euros amb l’Agència Tributària de Catalunya. Segons les dades publicades avui per l’organisme i recollides per l’ACN, al capdavant de la llista de deutors hi ha de nou l’empresa Playbadalona SA, antiga propietària d’un bingo a Badalona, amb gairebé 9,3 milions d’euros pendents. Com també va passar l’any passat, la següent societat que acumula més deutes amb l’administració catalana és REC Madral Companyia d’Aigües SA, de Maçanet de la Selva, amb gairebé 8 milions de deute. Entre els particulars, destaca Montserrat Unanue Navarro, que un any més continua apareixent al llistat amb 3,2 milions, i les germanes Ballbé Anglada, amb més de 2 milions.

La xifra de persones i la quantitat a pagar ha augmentat lleugerament respecte del 2022, que es va tancar amb 41 deutors que sumaven un import total de 83,8 milions d’euros. El llistat fa referència als deutes i sancions tributaries corresponents a tributs propis o cedits gestionats per l’Agència Tributària de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.