Música

MÚSICA

Músics d’Els Pets, Umpah-Pah, Sopa de Cabra i Lax’n’Busto homenatjaran Marc Grau

Quimi Portet, Joan Masdéu i Alfred Garcia també participaran en el concert que tindrà lloc el 3 d’octubre a Razzmatazz per recordar el músic i productor català

Els Pets; Gerard Quintana, de Sopa de Cabra; Pau i Marc Marquès, Jordi Gimbernat i Francesc Terrades, d’Umpah, i Pemi Fortuny, de Lax’n’Busto, representaran diferents bandes clàssiques del rock català amb les quals va col·laborar el músic i productor Marc Grau (Gavà, 1955-1999), a la tercera edició del concert solidari que el recordarà, 25 anys després de la seva mort, el dijous 3 d’octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona. També hi participaran Quimi Portet –amb qui va treballar Grau a l’època d’El Último de la Fila–, Joan Masdéu (Whiskyn’s), Alfred Garcia i el fill de l’homenatjat, Marc Grau Jr, que amb l’Instrumental Grup tocarà temes de l’únic disc en solitari del seu pare, Instrumental (1997). A més, també hi tocaran The Hornets, grup format per Pantxulo Jornet, gran amic de Marc Grau, i els seus fills Paula i Adrià.

La família del músic i l’Hospital Clínic de Barcelona organitzen aquest concert i tots els guanys es destinaran a la recerca del Biobanc del Clínic-IDIBAPS contra el càncer, la malaltia que va acabar massa aviat, quan tenia només 44 anys, amb la vida i la prolífica trajectòria musical de Marc Grau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.