Economia

europa

Coca-Cola tancarà cinc centres a Alemanya i reduirà la seva plantilla en 505 persones

L’empresa aspira amb aquests ajustos a retallar costos i guanyar en eficiència i competitivitat

L’empresa Coca-Cola Europacific Partners es disposa a tancar l’any vinent cinc dels seus 27 centres a Alemanya, per la qual cosa reduirà la seva plantilla de 6.500 empleats en 505 persones, segons ha informat aquest dimarts la companyia a través d’un comunicat.

La firma dedicada a la producció, distribució i comercialització a Europa dels productes de la marca estatunidenca The Coca-Cola Company tancarà el centre de producció i logística de Colònia (oest), a partir del pròxim mes de març de 2025.

La mateixa sort correran els centres de logística que té l’empresa en Neumünster (nord), Berlín Hohenschönhausen (est), Bielefeld (oest) i Memmingen (sud).

Només el de Memmingen mantindrà la seva activitat fins a finals de desembre de l’any que ve, perquè la resta tancaran el 31 de març de 2025, segons va precisar la companyia.

“Som conscients que els canvis previstos seran molt dolorosos per als empleats afectats”, ha manifestat Tilmann Rothammer, director general de Servei al Client i Cadena de Subministrament Coca-Cola Europacific Partners a Alemanya, empresa que aspira amb aquests ajustos a retallar costos i guanyar en eficiència i competitivitat.

Els plans de la companyia també contemplen la creació de 78 nous llocs de treball en altres centres que té la firma a Alemanya, segons el comunicat de l’empresa, que no ha precisat on es realitzaran aquestes futures contractacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.