Política

pròxim orient

Els bombardejos israelians maten almenys 21 persones més a Gaza

L’exèrcit israelià intensifica els atacs aeris contra diversos punts de l’enclavament palestí

Israel no afluixa en la seva campanya militar a la Franja de Gaza, on aquest dimarts hi ha hagut una intensificació dels atacs que han deixat almenys una vintena de morts. El repunt de l’ofensiva bèl·lica a l’enclavament coincideix amb l’inici de l’operació terrestre de l’exèrcit israelià al Líban.

En concret, l’exèrcit israelià ha bombardejat dues cases a Nuseirat, un dels vuit camps de refugiats de l’enclavament palestí, on ha matat tretze persones, entre elles dones i nens. També ha tornat a atacar una escola, que servia de refugi per a famílies desplaçades en el barri de Tuffah, a la ciutat de Gaza, segant la vida d’almenys set persones més.

L’exèrcit ha afirmat en un comunicat que l’atac aeri anava dirigit contra combatents de Hamàs que operaven des d’un centre de comandament instal·lat en un complex que anteriorment havia servit de centre educatiu.

El nombre total de morts a l’enclavament palestí s’enfila ja als 41.600 des de l’inici de l’ofensiva militar israeliana, el 7 d’octubre passat, en resposta als atacs llançats per milicians de Hamàs contra Israel aquell mateix dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.