Societat

gastronomia

Divuit restaurants arenyencs participen de les jornades del Calamarenys

Coincidint amb la temporada de pesca del calamar, divuit restaurants arenyencs oferiran plats innovadors i receptes tradicionals que tenen el calamar com a ingredient principal o complement. Arrenca la 29ena edició de les jornades gastronòmiques del Calamarenys, impulsades per l’Associació de Restauradors, la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la voluntat de potenciar la gastronomia local i promoure la Marca Arenys, així com els productes de proximitat.

Com a novetat, enguany se celebrarà una taula rodona centrada en els “Reptes actuals i futurs per a la gestió del mar i del litoral del Maresme en el context de canvi climàtic”. A més de la proposta culinària, les jornades inclouen un ampli ventall d’activitats complementàries, com la Mostra del Calamarenys a la Llotja Vella del port, les tapes de calamar al Mercat Municipal, la tradicional subhasta de peix, el sopar popular del Calamarenys al Calisay, i sortides amb barca a bord de la Marinada amb la música del cantautor Pep Bergadà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.