Economia

societat

Sánchez anuncia un nou reglament contra el frau al lloguer turístic i de temporada

El president anunci 200 milions per a bons de lloguer per a joves

En ple debat per la crisi de l’habitatge i quan ERC ja ha anunciat que presentarà al Congrés un nou projecte de llei per limitar els lloguers de temporada, el president del Govern central, Pedro Sánchez, ha anunciat, com ja va fer fa uns dies la ministra d’Habitatge la setmana, que la voluntat de l’executiu central és impulsar un “nou reglament per evitar els fraus en contractes turístics i de temporada”.

Sánchez ha participat en la jornada inaugural del ’World in Progress Barcelona’, un fòrum internacional organitzat pel Grup PRISA, acompanyat del president de la Generalitat, Salvador Illa, i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

En la seva intervenció, Sánchez s’ha fet ressò de la multitudinària manifestació d’ahir diumenge a Madrid -22.000 segons la Delegació del Govern, 150.000 segons els convocants- per exigir rebaixes als preus del lloguer: “El Govern l’escolta amb atenció i comparteix la seva demanda”, ha assegurat el president, que ha afirmat que el “drama de l’habitatge” és “l’absoluta prioritat” del govern espanyol. Després de defensar la llei d’habitatge i assegurar que “és una bona llei que on s’aplica, funciona”, Sánchez ha anunciat també el “repartiment de 200 milions d’euros per a joves en bons de lloguer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.