Economia

economia

Ceigrup duplica les compravendes en quatre anys i renova la marca

Ceigrup acaba de renovar la seva imatge, després de 30 anys de trajectòria, i de presentar el balanç anual del 2023, en què es van signar prop de 600 operacions de compravenda, el doble que l’any 2019, amb un preu mitjà de 220.000 euros. El grup immobiliari, amb 20 oficines arreu de les comarques gironines, destaca que s’ha notat una reactivació de la demanda –que va continuar en el primer semestre del 2024–, “especialment en les poblacions costaneres enfocades al mercat de la segona residència, essent el principal comprador el client francès”, en paraules de Joan Company, un dels responsables de Ceigrup. Ell i els altres dos responsables, Esther Torrent i Elena Riart, han estat els que han presentat el balanç del grup, en què també s’assenyala que es van signar més de 850 contractes de lloguer residencial. En quant a apartaments turístics, Torrent constata que s’està assentant la tendència a la desestacionalització i a les “millors ocupacions tant al principi com a final de temporada” i, en aquest sentit, destaca una estada mitjana “alta”, de 7 nits, en els que el grup gestiona.

Nova imatge

La nova imatge de Ceigrup que s’acaba de presentar manté els colors principals, el blau i el groc, però amb tonalitats més suaus “segons marca la tendència actual”. Des del grup es subratlla també que és “una combinació de tradició i innovació” i que incorpora “una tipologia més moderna i versàtil, un disseny ideal per fer ús de plataformes de comunicació digitals, com les xarxes socials i la web, i la creació de contingut rellevant en qualsevol tipus de suport i mitjà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.