Política

Forcadell es mostra “convençuda” que la CUP decidirà el seu suport “d'acord amb el programa i no amb qui l'encapçali”

La número 2 de Junts pel Sí recorda que “el tarannà de la CUP ha sigut treballar sempre en base dels programes”

Defensa que és més important “què farem i no qui acabarà sent president”

Carme Forcadell, número dos de la candidatura Junts pel Sí, s'ha mostrat aquest dimecres “convençuda” que la CUP es fixarà més amb “què farem” i decidirà a qui dona el seu suport “molt més d'acord amb el programa que no pas amb qui l'encapçali”. En aquest sentit, ha recordat que “el tarannà de la CUP ha sigut treballar sempre en base dels programes i esperem que aquesta vegada també sigui així”.

En referència al debat de qui és el candidat real de Junts Pel Sí a la presidència de la Generalitat, l'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha insistit que “el més important és el què farem i com ho farem i perquè ho fem que no qui acabarà sent president”. “El més important d'aquesta candidatura és que som gent que pensem de manera molt diversa, amb passats molt diferents, que venim d'històries, entitats i associacions diferents i ens hem unit per construir aquest país.

Forcadell ha fet aquestes declaracions des de Manresa en el marc de la campanya per reunir candidats per a la llista sobiranista unitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.