Política

Albiol retreu a Mas que “passarà a història per dividir” i humiliar catalans

El líder del PPC afirma que el fins ara president de la Generalitat és el “gran culpable de la situació que estem vivint a Catalunya”

El líder parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha acusat el fins avui president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver “humiliat el poble català” amb el seu acord amb la CUP i ha assegurat que “passarà a la història” com a “gran culpable” d'haver “dividit i fracturat els catalans”.

En la seva intervenció durant el ple d'investidura de Carles Puigdemont (JxSí), Albiol ha dedicat uns minuts del seu discurs a carregar contra Mas, el “gran culpable de la situació que estem vivint a Catalunya”. L'exalcalde de Badalona ha tirat d'ironia en “reconèixer-li dues virtuts: haver humiliat la CUP i que la CUP l'hagi humiliat a vostè”, encara que ha lamentat que “el problema és que entre uns i altres han humiliat al poble de Catalunya”.

“Passarà a la història per haver dividit i fracturat a la societat catalana”, li ha etzibat Albiol, que li ha retret que “no hi ha res més antidemocràtic que reconèixer públicament que s'han corregit els resultats de les urnes a través d'una negociació en despatxos a porta tancada i a les fosques”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.