Economia

subministrament d'electricitat

La CUP ataca l'acord d'Endesa a la vall Fosca

La CUP de la vall Fosca ha sol·licitat que és deixi sense cap valor ni efecte l'acord del 12 de gener signat entre l'Ajuntament i la companyia Endesa de reconeixement de deute. La CUP el considera “nul de ple dret'' i “greument'' perjudicial per a l'interès públic. La formació ha donat a conèixer que el consistori va negociar amb Endesa finançar el deute de les factures de l'enllumenat i de les dependències municipals, assumint un deute de 26.574 euros i renunciant a futures reclamacions en cas que es demostrés la validesa del conveni de 1927. La CUP ha afegit que, prèviament a la signatura de l'acord, l'Ajuntament ja havia pagat a l'empresa la quantitat de 16.193 euros.

La formació lamenta que el ple mai no hagi estat informat de cap d'aquestes decisions i considera que l'acord incorre en diferents causes de nul·litat de ple dret i es reclama que l'Ajuntament procedeixi a reclamar el retorn dels imports “indegudament'' abonats a Endesa i que, en el seu lloc, és procedeixi a pagar la facturació que correspon, que és la que sempre s'havia abonat d'acord amb la resolució vinculant de la Direcció General de Tributs. Vint-i-dos veïns de la vall Fosca mantenen encara el torcebraç amb la companyia Endesa pel conflicte de la facturació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.