Economia

Taller de control de cost i consum d’energia

El promou el Consell Comarcal de l’Alt Empordà entre les empreses

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha organitzat un taller per promoure el control dels consums i els costos de l’energia –bàsicament de les factures elèctriques i de gas i gasoil– de les empreses, amb l’objectiu de detectar possibles estalvis, tant energètics com econòmics, la iniciativa, emmarcada en el pla Polígons d’activitat econòmica es va desenvolupar al Centre de Formació Integral Ferran Sunyer de Figueres.

El consum d’energia va estretament lligat a l’activitat econòmica que es desenvolupa i que representa en molts casos un percentatge elevat de les despeses generades. Una bona gestió i coneixement d’aquests consums influirà directament en els resultats i en la competitivitat de l’empresa. Enegest és una nova eina dissenyada per avaluar d’una manera àgil i senzilla tots els consums energètics de l’activitat gestionada, les dades obtingudes seran de gran utilitat a l’hora d’establir objectius reals de millora en estalvi i eficiència energètica, poder-ne avaluar els resultats obtinguts i millorar la competitivitat de l’activitat econòmica. L’aplicació permet fer el seguiment de tots els subministraments energètics de què es disposa d’una manera integrada. Mitjançant una sèrie de formularis s’introdueixen les dades dels subministraments energètics i de les factures associades a cadascun d’aquests.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.