Política

Sánchez pressiona les forces independentistes perquè donin suport als pressupostos de 2019

El primer ministre espanyol anuncia que aprovarà el projecte i el portarà al Congrés al gener

Adverteix que si no tiren endavant caldrà “replantejar moltes coses” i els partits “hauran d’explicar-ho als ciutadans”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, vol traslladar la pressió de l’aprovació dels comptes de l’Estat sobre els partits independentistes

El primer ministre ha anunciat aquest dimarts a la nit en una entrevista a Telecinco que el govern aprovarà el projecte de pressupostos de 2019 al gener i el portarà al Congrés el mateix mes, tot i que ha reconegut que de moment només té el suport d’Units Podem.

“Tenim un full de ruta clara i al gener el Consell de Ministres aprovarà el seu projecte de pressupostos i el Congrés haurà de decidir si bloqueja aquesta proposta social o no”, ha explicat.

En aquest sentit, ha advertit que en cas que els comptes no tirin endavant caldria “replantejar moltes coses”. Sánchez, que no ha volgut avançar que això impliqui un avançament electoral, ha advertit les forces independentistes que si no donen suport als seus comptes “hauran d’explicar-ho als seus ciutadans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.