Empreses

Derby tanca l’hotel de Londres per reformar-lo

La cadena barcelonina Derby Hotels Collection invertirà 12 milions d’euros en la remodelació integral de l’establiment que té al barri londinenc de Notting Hill per transformar-lo en un hotel de luxe, segons explica el seu president, Jordi Clos. The Caesar tancarà les portes a partir del mes de gener i durant l’any i mig que duraran les obres, de manera que “se superposarà al moment àlgid del Brexit”, segons reconeix Clos. L’hotel passarà de tenir 140 habitacions a tenir-ne 120.

La remodelació coincideix amb el 50è aniversari de la cadena iniciada el 1968 per Joaquim Casellas, sogre de l’actual president, que també és promotor del Museu Egipci i president del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Derby Hotels Collection, que té una plantilla de 900 treballadors, va facturar 78 milions d’euros el 2017. Disposa d’una desena d’establiments a Barcelona, dos a Madrid i un a París, a més del de Londres. La majoria tenen la singularitat de reunir col·leccions de peces artístiques de museu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.