Cinema

Albert Serra guanya el Premi Especial del Jurat de la secció Un Certain Regard de Cannes per ‘Liberté’

El film se situa l’any 1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, en un indret entre Postman i Berlín

El cineasta Albert Serra ha guanyat aquest divendres el Premi Especial del Jurat de la secció Un Certain Regard del Festival de cinema Cannes per la seva nova pel·lícula ‘Liberté’.

Serra ha dirigit i ha escrit el guió del film que se situa l’any 1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, en un indret entre Postman i Berlín. Allí, Madame de Dumeval, el Duc de Tesi i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XIV, volen trobar-se amb el llegendari duc de Walchen, seductor i lliure pensador alemany. La seva missió és exportar el llibertinatge, una filosofia de la il·luminació basada en el refús de la moral i l’autoritat, però també, i sobretot, trobar un lloc segur per continuar els seus jocs maliciosos.

Helmut Berger, Marc Susini, Iliana Zabeth, Laura Poulvet, Baptiste Pinteaux, Theodóra Marcadé, Alexander García Düttmann, Lluís Serrat, Xavier Pérez i Francesc Daranas formen part del repartiment de la pel·lícula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.