Empreses

Factorenergia i Enhol signen un PPA per produir 230 GWh a l’any

La comercialitzadora Factorenergia i el generador Grupo Enhol posaran en marxa tres projectes fotovoltaics que sumaran 126 MW de potència i produiran 230 GWh a l’any

La comercialitzadora Factorenergia i el generador Grupo Enhol han subscrit un nou contracte de compravenda d’energia (PPA, de l’anglès Power Purchase Agreement) que permetrà posar en marxa tres projectes fotovoltaics a Navarra, els quals sumaran 126 MW de potència i produiran 230 GWh a l’any. El contracte tindrà una durada de 12 anys.

La construcció de les tres instal·lacions fotovoltaiques constarà de dos projectes de 50 MW i un de 26 MW, i es durà terme al llarg de l’any 2020. Aquest acord de compra d’energia suposa per a Factorenergia poder subministrar electricitat d’origen renovable a més de 60.000 llars. El PPA estableix la compra d’electricitat entre un comprador, Factorenergia, i un productor, Grupo Enhol, sense intermediaris, de manera que el primer compra un determinat volum d’energia a un preu fixat. Factorenergia i Grupo Enhol ja van subscriure el juliol del 2018 un PPA per a la construcció de dos parcs eòlics que, després de tancar-se’n el finançament enguany, es troben en fase de construcció, amb la previsió que es posin en funcionament el mes de juliol del 2020.

En opinió d’Emili Rousaud, fundador i CEO, “aquest nou contracte acordat entre Factorenergia i Grupo Enhol demostra un cop més que la transició energètica a Espanya avança i el compromís de la nostra companyia per la descabornització de l’economia i la implantació d’un nou model energètic basat en energies netes i en l’eficiència.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.