Societat

La Grossa de Sant Jordi potser es farà a l’estiu

La quarta edició de la Grossa de Sant Jordi (però el segon any que era un sorteig extraordinari) no es podrà fer el 27 d’abril tal com estava previst, ja que arran del coronavirus s’ha hagut de suspendre, com tota la resta de loteries de l’Estat i de la Generalitat. Els que ja havien comprat algun bitllet (es van posar a la venda l’1 de gener) que no pateixin ni el llencin perquè tard o d’hora s’acabarà fent, informa el Departament d’Economia.

Loteries de Catalunya va suspendre la venda de bitllets per a tots els jocs el 16 de març i encara no s’ha reactivat, com a conseqüència del decret d’estat d’alarma. Ara estudia, en funció de les mesures sanitàries que es vagin adoptant i dels tempos del desconfinament, a quin dia es podria traslladar aquest sorteig i que no coincideixi amb un altre d’extraordinari de la Grossa, el de Sant Joan. Tot i que no hi ha res decidit, una opció seria fer-la el 23 de juliol, que és el dia fixat per celebrar el dia del llibre.

Loteries de Catalunya va posar a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número al preu de 5 euros. La Grossa de Sant Jordi havia de repartir 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincidissin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. S’havien incorporat un segon premi i un tercer, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.