Política

En Comú Podem no es veu amb ERC i Junts aprovant els comptes

En Comú Podem no s’imagina aprovant el nou pressupost del govern d’ERC i Junts per Catalunya perquè considera que tenen prioritats diferents i ja no es donen les circumstàncies excepcionals que van justificar facilitar el pressupost del 2020. En una entrevista a EFE, el portaveu del grup parlamentari i negociador d’aquell pressupost, David Cid, explica que van fer aquell gest en una situació excepcional, després d’exercicis consecutius prorrogats per falta de majories i perquè els ho van demanar els sindicats a causa de “l’esgotament i la paràlisi”.

Cid defensa que aquells comptes van servir per fer una “reforma fiscal justa, progressista i verda” que ha permès, per exemple, reduir entre 600 i 800 euros el cost de les matrícules universitàries. Ara, però, la situació és una altra i el portaveu parlamentari d’En Comú Podem avisa que estan molt lluny dels tres grans projectes “insostenibles” que considera prioritaris pel govern d’ERC i Junts: “l’ampliació de l’aeroport del Prat, el casino més gran d’Europa o uns Jocs Olímpics d’hivern en ple Mediterrani”. Cid recorda que el soci d’investidura del govern ha estat la CUP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.