Economia

Seat aspira a produir a Martorell 500.000 cotxes elèctrics el 2025

El president de Seat, Wayne Griffiths, va aprofitar ahir la seva presència al Saló Internacional de l’Automòbil de Munic per donar nous detalls sobre l’estratègia de la companyia en el mercat del vehicle elèctric. Una aposta en què la clau de volta de tot és la seva segona marca, Cupra, de la qual es va presentar un nou prototip al certamen que s’espera que es pugui produir a la planta de Martorell a partir del 2025. De fet, la idea que l’empresa té al cap és que a la factoria catalana s’hi puguin fer fins a 500.000 cotxes elèctrics.

“Seat serà la responsable de desenvolupar models per a diferents marques del grup Volkswagen a Martorell”, va manifestar Griffiths, que hi va afegir que l’objectiu serà donar un paper cada més creixent a la marca Cupra, fins a arribar a centrar-se, en exclusiva, en els models sense emissions a partir del 2030.

Respecte al prototip que es va donar a conèixer ahir a Munic, el Cupra Urban Rebel, es tracta d’un vehicle urbà, més aviat petit i 100% elèctric. Pel que fa a la ubicació de la gigafàbrica de bateries que el consorci alemany planeja instal·lar a l’Estat, no hi ha novetats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.