Empreses

Nexus Energía subministrarà energia a la Generalitat

La comercialitzadora d’energia subministrarà un total de 311 GWh d’electricitat d’origen renovable a 2.802 punts de subministrament

Nexus Energía ha resultat adjudicatària dels lots 1 i 2 de la licitació per al subministrament d’energia elèctrica renovable durant un any a diversos equipaments de departaments de la Generalitat i algunes entitats adherides a la Comissió Central de Subministraments.

La comercialitzadora de gas i electricitat subministrarà un total de 311 GWh d’electricitat d’origen renovable, a 2.802 punts de subministrament del govern català, entre els quals hi ha departaments com el de Justícia, presons, dependències policials i administratives, enllumenat públic o centres docents, entre altres, per un pressupost de 58,5 milions d’euros.

La licitació guanyada per Nexus Energía forma part de l’acord marc que homologa Nexus Energia a presentar durant dos anys ofertes en les licitacions obertes per la Generalitat per subministrar-li energia elèctrica.

Com explica Jon Macías, director comercial de Nexus Energía, “som el partner energètic de totes aquelles empreses públiques que aposten per consumir energia renovable i els ajudem a avançar en la seva estratègia de sostenibilitat. D’aquesta forma, fomentem l’ús d’energia procedent de fonts renovables a l’administració pública, que serà un actor clau per avançar a la transició energètica.”

Fundada l’any 2000 per una desena de companyies locals de tot el territori espanyol, Nexus Energía subministra actualment gas i electricitat a més de 24.000 llars i més de 26.000 punts de subministrament d’empreses de tot l’Estat. Amb un equip de més de 190 empleats, el grup gestiona 14 TWh i factura gairebé 1.000 milions d’euros anualment. La companyia compta amb més de 17.000 plantes d’energia renovable representades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.