Empreses

Amiblu inverteix tres milions a la seva planta de Camarles

La multinacional austríaca, fabricant de canonades, vol posar en funcionament una nova línia de canonades no circulars, de gran demanda a Europa

La firma austríaca Amiblu, fabricant de canonades i accessoris de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV), ha invertir tres milions d’euros a la seva planta de Camarles (Baix Ebre), per posar en marxa una nova línia de canonades no circulars.

La demanda d’aquesta tipologia de canonades ha augmentat significativament a Europa en els últims anys a causa de l’envelliment dels sistemes de clavegueram urbà en les grans ciutats. Les canonades no circulars serveixen, principalment, per a rehabilitar sistemes de sanejament icol·lectors urbans d’aigües residuals, construïts fa desenes d’anys (fins i tot més de 100), que s’han deteriorat amb el pas dels anys i/o sofreixen problemes de corrosió i necessiten ser reparats.

La nova línia de producció d’Amiblu a Camarles proveirà, principalment, els mercats espanyol,

portuguès, francès i italià, on la demanda de canonades no circulars és cada vegada major. “En alguns països com Alemanya, Bèlgica, França, Suïssa o Àustria estan molt sensibilitzats mediambientalment i, en els últims anys, han fet una gran aposta per a rehabilitar i modernitzar les xarxes de clavegueram urbà i evitar que col·lapsin. A Amiblu creiem en la necessitat de trobar solucions eficients i sostenibles per al tractament d’aigües, especialment, en les grans ciutats, que pateixen sovint les conseqüències imprevisibles del temporal pelcanvi climàtic”, afirma Xavier Arasanz, Director General d’Amiblu a Espanya.

A la planta de Camarles, de 35.000 metres quadrats, hi treballen 185 persones, i produeix a l’any 300 km de canonades, per proveir projectes al Canadà, Sud-amèrica, Àfrica i Europa. A nivell global, Amiblu és present a 22 països i té fàbriques repartides entre Espanya, Alemanya, Romania i Polònia, amb més de 1.500 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.