Societat

El gegant digital xinès Alibaba també ofereix una alternativa al ChatGPT

El gegant digital xinès Alibaba també s’ha apuntat a presentar una alternativa al nord-americà ChatGPT. La divisió dedicada a la computació al núvol de l’empresa de comerç electrònic ha presentat aquest dimarts un model d’intel·ligència artificial generativa.

Es tracta de l’anomenat Tongyi Qianwen (en mandarí, que pot traduir-se com “la veritat, des de mil preguntes”), i estarà disponible per a clients empresarials i desenvolupadors, i s’integrarà en aplicacions de l’ecosistema digital d’Alibaba, amb proves pilot a DingTalk -equivalet xinès a Microsoft Teams o Slack- i en el seu assistent de veu Tmall Genie, similar a l’Alexa d’Amazon.

Amb aquest llançament, Alibaba s’uneix a altres tecnologies del país asiàtic com el Google xinès Baidu,que va presentar la seva alternativa al ChatGPT, amb el nom de ERNIE Bot, o el SenseTime, que aquest mateix dilluns va presentar el seu chatbot, que ha anomenat SenseChat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.