Economia

Parlem ingressa 24 milions aquest semestre, un 48% més

Surt dels números vermells abans del pagament d’impostos a diferència de fa un any

La facturació de Parlem està clarament a l’alça enguany. El primer semestre d’aquest 2023 ja augmenten els ingressos un 48% respecte a l’any passat i se situen en els 24 milions d’euros, segons un comunicat de la companyia de telecomunicacions catalana a la Borsa de Mercats Espanyols (BME Growth), on cotitza. El conseller delegat de l’empresa, Ernest Pérez-Mas, signa la nota on assegura que l’Ebitda ja abandona els números vermells i és d’1,4 milions d’euros, és a dir, els beneficis abans de pagar impostos tornen a ser positius. El grup s’ha situat per sobre dels 210.000 clients, un increment de 26.000 clients en només sis mesos, cosa que representa un 14% més. Els guanys per client també experimenten una millora i passen dels 33 euros per cadascú a 37 i la taxa d’abandonament de la clientela s’ha situat en el mínim d’1,14%, segons explica.

Pérez-Mas assenyala el bon rumb que travessa la companyia, sobretot després d’esdevenir proveïdor de telecomunicacions del Barça. En el comunicat no s’hi especifica el benefici net i es concreta que “aquestes xifres preliminars no són auditades”, però que no se n’espera “cap variació rellevant en la presentació final de resultats” de l’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.