Política

Sumar diu que la marxa de Podem és “una gran deslleialtat”

La portaveu assegura que és una “flagrant ruptura” de l’acord per les eleccions del 23-J

La portaveu de Sumar al Congrés, Marta Lois, ha afirmat que la decisió de Podem d’abandonar el seu grup parlamentari suposa una “gran deslleialtat” als votants i una “flagrant ruptura” de l’acord de coalició electoral tancat de cara al 23-J. “Ens mostrem molt sorpreses i lamentem la decisió de Podem d’abandonar el grup. La pròpia portaveu i la direcció política ens n’hem assabentat aquesta mateixa tarda pels mitjans de comunicació, no se’ns ha facilitat cap mena d’explicació política prèvia”, ha afegit. Per Sumar, la marxa dels de Ione Belarra suposa el total incompliment de l’acord de coalició rubricat de cara a les eleccions de juliol. “Era un acord per al conjunt de la legislatura de quatre anys”, ha remarcat Lois.

Segons Lois, tots els actors han d’estar “a l’altura” del moment i tenir “visió històrica”. “A la societat, i també al Congrés, hi ha una majoria democràtica que permet que hi hagi un govern progressista”, ha afegit la portaveu. En aquest sentit, ha manifestat que “no li cap al cap” que un diputat de Podem opti per remar en contra o posi en risc el futur del govern de coalició de Pedro Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.