Política

Albiach diu que el discurs d’Aragonès demostra que és un govern “de bones paraules i pocs fets”

Ciutadans diu que evidencia que Sánchez ha “ressuscitat el procés”

Primeres reaccions del partits de l’oposició al discurs de Nadal del president de la Generalitat Pere Aragonès. La líder dels comuns, Jéssica Albiach ha assegurat a través de twitter (X) que el missatge és “triomfalista”, la “demostració” d’un Govern “de bones paraules i pocs fets”. Sense fer cap referència a la petició d’Aragonès d’un compromís per aprovar els pressupostos, Albiach ha lamentat que hagi passat “de puntetes” per qüestions com l’educació o la salut i no hagi anomenat àmbits com l’habitatge i ha demanat . “obrir una nova etapa” el 2024. També el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha dit la seva qualificant el discurs del cap de l’executiu d “insignificant” i el missatge del president,, amb les referències a l’amnistia i el referèndum, “evidencia” que Sánchez ha “ressuscitat el procés”.

El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha publicat a X que Aragonès “menysprea a la majoria dels catalans” perquè ha “oblidat” els “problemes greus” com ara la pobresa o la inseguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.