Política

Política

Tomàs Molina salta a la política per “ajudar” en el canvi climàtic: “No s’està fent prou bé”

El meteoròleg ja no presentarà l’espai del temps a TV3

El meteoròleg de TV3 Tomàs Molina, que es presenta de número dos d’ERC i número quatre a la candidatura Ara Repúbliques, la coalició de les eleccions europees amb EH Bildu, el BNG i la formació balear Ara Més que encapçala Diana Riba, ha justificat aquest dimarts en roda de premsa haver fet el salt a la política perquè considera “imprescindible que ens adaptem al canvi climàtic”. “És una necessitat imperiosa i com que em donava la sensació que no s’estava fent prou bé, vaig pensar: Molina t’hi has de posar tu i intentar ajudar que les coses vagin en aquesta direcció!”, ha assegurat en una compareixença davant els mitjans de comunicació. “Hauríem de fer-ho millor”, ha insistit.

Molina, que continuarà treballant a TV3 tot i que sense presentar l’espai del temps ni sortir en pantalla, considera que a la política pot aportar “el sentit comú d’un home del temps clàssic” i ha reconegut que amb aquest pas, “he sortit de la meva situació de confort”.

ERC ha presentat el seu número dos a les europees en una roda de premsa on també hi ha intervingut el president del partit, Oriol Junqueras, que ha lloat la figura de Molina que considera aporta “el prestigi i el coneixement que volem posar al servei del país”.

Preguntat per les crítiques que el fins ara número dos d’ERC a Europa, Jordi Solé, ha fet sobre l’elecció de Molina -va dir que la política “no sempre és justa”-, Junqueras no ha volgut aclarit el seu futur, tot i que ha remarcat que “ha tingut un passat brillant, un present intens i tindrà el futur que vulgui tenir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.