Empreses

Maverick construirà una planta logística robotitzada a Ulldecona

Laboratoris Maverick, del grup Ubesol i dedicat a la recerca i fabricació de productes d'higiene personal, invertirà 7,7 milions d'euros en la construcció d'una planta logística robotitzada a la seua fàbrica d'Ulldecona, al polígon industrial Valldepins. Aquesta inversió s'afegeix als 46 milions que ha destinat Maverick en els darrers quatre anys al Montsià i la nau tindrà una capacitat de 40.000 m³, la qual cosa li permetrà preparar un encàrrec complet en només 30 minuts. És a dir que reduirà el temps de resposta i els costos de producció. Maverick calcula que crearà 6 llocs de treball, que s'afegiran als 300 que ja hi ha ara. El magatzem robotitzat entrarà en servei el 2014.

El president del grup Ubesol, José Luis Soler, ha anunciat aquesta setmana la inversió del grup coincidint amb la inauguració de la planta de bufat de plàstic, per fabricar els envasos. En aquest cas, la inversió ha estat de 7,2 milions d'euros i la planta té una capacitat productiva de 345 milions de botelles anuals, que transporta directament a les línies on s'emplenen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.