Empreses

Caves Nadal guanya una medalla d'or en el concurs China Wine & Spirits Awards

Caves Nadal ha estat premiada pel jurat del prestigiós concurs China Wine & Spirits Awards (CWSA), que ha concedit una medalla d'or al seu cava Reserva Semi-Sec. Aquest espumós és un dels pocs de la seva categoria elaborat totalment amb raïm de collita pròpia i la fórmula del licor artesanal que se li agrega és un dels secrets més ben guardats del celler encapçalat per Xavier Nadal, membre de la tercera generació familiar.

Els CWSA són els premis internacionals de vins i licors més importants que se celebren a la Xina, que és el cinquè país del món que més vi consumeix, per darrere dels Estats Units, França, Itàlia i Alemanya. Caves Nadal, que va iniciar l'expansió internacional el 2005, va conquerir Hong Kong l'any passat i enguany ha començat a exportar a la Xina, de manera que confia que el guardó suposi una empenta important en el procés d'implantació en aquest país. El celler elabora anualment 400.000 ampolles i exporta un 40% de la producció, principalment a Bèlgica, Suècia, Holanda, Japó, Singapur, Israel i Costa Rica. A la finca Nadal de la Boadella es va donar per finalitzada la verema d'aquest any dijous passat i, segons Xavier Nadal, la collita ha estat excepcional, ja que “la climatologia ha proporcionat un raïm sa i equilibrat que permetrà elaborar vins i caves de llarg recorregut i molt expressius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.