Empreses

Bossar s'alia amb una empresa per fabricar maquinària a l'Índia

El president de Bossar Packaging, Klaus Krämer, una empresa reconeguda arreu del món per la fabricació i el disseny de maquinària horitzontal d'envasar, ha tancat una aliança fa unes setmanes amb el director general de Wraptech Machines, Ashish B. Meghani, per fer una aliança per a la fabricació i comercialització de les seves màquines a l'Índia. Wraptech Machines construeix màquines envasadores verticals i multipistes, entre altres, que exporta a 35 països des de fa més de 25 anys. Fins ara l'empresa era agent exclusiu de Bossar a l'Índia i té la seu central a Mumbai, a més de disposar d'una àmplia xarxa comercial distribuïdora.

De l'aliança entre les dues companyies sorgeix Bossar India, que compartirà les instal·lacions de Mumbai amb Wraptech. L'empresa es dedicarà a la fabricació de màquines horitzontals mecàniques de la sèrie B de Bossar per al mercat local. L'objectiu és oferir la mateixa qualitat als clients de l'Índia sense que hagin de pagar gravàmens per la importació com fins ara. També oferirà servei tècnic a la zona del sud-est asiàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.