Política

POLÍTICA

suport

La CUP mostra el seu suport a Forcadell, Coma i l'Ajuntament de Badalona

El portaveu adjunt de la formació, Albert Botran, els recorda que “no estan sols”

El diputat denuncia que els investigats estan “en el punt de mira” de l'Estat per actuar “amb independència, coherència i fermesa”

El portaveu adjunt de la CUP al Parlament, Albert Botran, ha expressat el suport del seu grup a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; al regidor de la CUP a l'Ajuntament de Vic, Joan Coma; i als membres del govern de l'Ajuntament de Badalona.

En roda de premsa al Parlament, Botran ha afirmat que tots ells han estat en les últimes hores “en el punt de mira” de l'Estat “per haver actuat amb independència, coherència i amb fermesa”. “En definitiva, sense por”, ha afirmat.

El diputat cupaire als càrrecs investigats en relació amb el procés que “no estan sols” i els ha encoratjat a continuar endavant. Ha afirmat que tenen tot el seu suport i que els el continuaran expressant en les successives mobilitzacions que es puguin convocar.

D'altra banda, la CUP ha celebrat que l'Audiència de Barcelona hagi rebutjat els recursos de Narcís Serra, Adolf Todó i una quarantena d'exdirectius més de Catalunya Caixa per les retribucions suposadament excessives i hagi confirmat la interlocutòria que enviava el cas a judici. Botran s'ha felicitat perquè uns “lladres, estafadors i cleptòmans” –parafrasejant l'exdiputat David Fernández– s'asseguin “al banc dels acusats” i “donin explicacions” pel que qualifiquen de “saqueig” de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.