Política

POLÍTICA

Junqueras alerta que el país no es pot deixar en mans dels qui han demostrat que “no l’estimen”

El president d’ERC lamenta que Rajoy els vegi com a “radicals i extremistes”

Reivindica el to “positiu i seductor” per mobilitzar els ciutadans a votar el dia del referèndum

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha advertit aquest dissabte que no es pot deixar el país a les mans dels qui “ens han demostrat que no ens estimen”

Ho ha dit en un acte celebrat aquesta tarda en favor del sí al Referèndum a Olot, on el republicà ha fet una crida a la mobilització en l’1-O.

Durant la seva intervenció, s’ha preguntat en mans di qui estarà millor el futur de Catalunya. “On estarà millor el futur de tots nosaltres, del nostre país, dels nostres fills? A les nostres mans o a les mans dels que tantes vegades ens han demostrat que no ens estimen?”, ha plantejat.

Junqueras ha subratllat que el seu objectiu és que “la gent visqui millor” i està convençut que si són capaços d’explicar-ho estaran “més a prop de guanyar la nova república”. “Queden trenta dies per anar a votar i guanyar la ’república catalana”, ha recordat.

El republicà ha lamentat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, els consideri uns “radicals i extremistes”. És més, ha reivindicat el to “positiu i moderat” que afirma que venen demostrant des de fa temps.

En aquest sentit, també ha demanat als càrrecs electes que hi havia presents i a la ciutadania en general que mantinguin aquesta actitud “serena” i fins i tot “seductora” per aconseguir que el màxim de gent voti aquell dia. “Ells ens volen crispats i enfadats”, ha afegit en la mateixa línia que ho ha fet aquest dissabte el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un missatge a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.