Política

Setge al procés sobiranista

Albiol: “La meva dona té una urna que utilitza per a la roba bruta”

El president del PP de Catalunya demana als Mossos d’Esquadra que “estiguin a l’altura”

El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, considera que les urnes que ha presentat aquest divendres la Generalitat són la culminació de “l’esperpent” i el “despropòsit” que suposa l’1-O. I amb la intenció de fer broma les ha comparat amb el cubell de la roba bruta que té la seva dona a casa: “Això ha generat un conflicte a casa, perquè he vist que la meva dona té una urna que utilitza per a la roba bruta”.

Dit això, Albiol ha insistit que no hi haurà urnes en els col·legis diumenge amb motiu del referèndum d’independència a Catalunya, i ha reiterat que “els colpistes no se sortiran amb el seu objectiu”.

El president del PP a Catalunya s’ha mostrat convençut que les institucions, el govern espanyol, la Justícia i les forces de seguretat “estan vetllant pels interessos de tots els catalans”. “Jo no sé si enmig d’una plaça o en un carrer algú instal·larà una urna, però en un col·legi electoral no es celebrarà un referèndum amb tota seguretat”, ha recalcat.

A més, ha demanat als Mossos d’Esquadra que “estiguin a l’altura”, sobretot al màxim responsable del cos, el major Josep Lluís Trapero, a qui ha instat a mantenir la professionalitat i li ha acusat d’actuar “més de polític que de policia”. Així, ha recordat que el dispositiu de la Guàrdia Civil i la Policia està destinat a reforçar la tasca dels Mossos i a arribar a “on no arribin” aquests. “Diumenge no es vulnerarà la democràcia a Catalunya”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.