Societat

Mor una persona i sis resulten ferides després d’un tiroteig a l’illa de Còrsega

Almenys una persona ha mort i altres sis han resultat ferides aquest dimecres després de ser tirotejades i atacades amb arma blanca a la localitat francesa de Bastia, a l’illa de Còrsega, segons han informat els mitjans locals. Segons el diari local ‘Corse Matin’, entre els ferits hi ha dos en estat crític, per la qual cosa no es descarta que augmenti el balanç de víctimes mortals. Entre els ferits hi ha també un policia.

El sospitós, d’uns 60 anys i amb antecedents per delictes comuns, s’ha atrinxerat posteriorment en el seu habitatge. Fonts policials han assenyalat que de moment es descarta el mòbil terrorista, però es desconeixen les motivacions de l’atacant.

Els fets han passat al sector de Lupino i s’han desplaçat efectius de la Brigada de Cerca i Intervenció (BRI), així com diverses dotacions de bombers. Les autoritats han acordonat i tancat la zona. En aquest sentit, la Policia Nacional francesa ha demanat a la població a través de les xarxes socials que evitin la zona i que segueixin les recomanacions de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.