Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Predomini del sol

Al litoral central i al nord-est s’esperen intervals de núvols baixos i no es descarta alguna precipitació aïllada

La temperatura màxima serà lleugerament més baixa

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte l’ambient serà suau i amb predomini del sol, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Al quadrant nord-est i a la resta del litoral i prelitoral central s’esperen intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A la resta del territori el cel es preveu serè tota la jornada.

Són possibles precipitacions febles i minses al quadrant nord-est. Per altra banda, al sector central del litoral i del Prelitoral també en són possibles fins a migdia.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa al quadrant nord-est i al litoral central. Voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

A l’Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, més reforçada durant el matí. Al nord-est bufarà fluix i de direcció variable i a la resta el vent serà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat durant el matí. Al centre del dia s’imposarà el vent component sud entre fluix i moderat al litoral.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.