Gran angular

Díaz-Morera, Cuervo,Comertia iChild&Young, premis a l’excel·lència financera

L’Institut d’Estudis Financers lliura els seus guardons anuals a persones, entitats i empreses que han destacat en el sector financer

Eva Prats, directora de comunicació de Pimec, ha rebut una menció especial pòstuma

L’Institut d’Estudis Financers (IEF), la fundació privada de les principals entitats de crèdit que opera per difondre coneixement financer, ha lliurat dilluns 2 de desembre, la XII edició dels Premis IEF a l’Excel·lència Financera.

Els guardons s’han concedit a Eusebio Díaz-Morera, president d’EDM Holding, per la la Carrera Professional i a Álvaro Cuervo, president del Colegio Universitario de Estudios Financieros de Madrid (CUNEF) per la seva carera acadèmica.

Pel que fa a la categoria de reconeixement a la divulgació, s’ha endut el premi Child & Youth Finance International, una ONG global que ajuda nens i joves d’arreu el món a accedir a la informació i serveis financers. Jeroo Billimoria, la seva fundadora, va recollir el guardó.

Per últim, a l’associació catalana de l’empresa familiar del Retail, Comertia, se li ha atorgat el premi IEF en comunicació. En aquesta categoria s’ha fet a més a més, una menció especial a la periodista Eva Prats, que ha estat durant més d’una dècada directora de comunicació de la patronal Pimec i que va morir el passat estiu, després d’una llarga malaltia.

IEF concedeix anualment, des del 2008, els premis IEF per guardonar destacades trajectòries professionals i empresarials en els quuals valora la formació, els valors, les estratègies, la innovació i l’excel·lència en el sector financer.

El director general del Institut d’ Estudis Financers, Josep Soler, ha lloat la tasca de tots els premiats: “Cal celebrar que hi ha gent que fa molt bé les coses i ho hem de fer visible i premiar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.