Política

Membres del PNB s’entrevisten amb els presos polítics

L’entrevista d’Ortuzar, Aurrekoetxea i Esteban estava programada des de feia temps

També van mantenir contactes amb Mas, Bonvehí i Josep Sánchez Llibre

Andoni Ortuzar, president del PNB, Joseba Aurrekoetxea, membre de l’Euzkadi Buru Batzar, i el portaveu del partit nacionalista al Congrés dels Diputats, Aitor Esteban, van visitar ahir dimecres a sis dirigents polítics catalans a la presó de Lledoners. En concret, van mantenir tres diferents trobades amb Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn; amb Jordi Sánchez; i amb Oriol Junqueras i Raül Romeva. Aquesta visita es va gestionar amb diverses setmanes d’antelació i el fet que coincidís amb una jornada tan intensa com la que va viure ahir la política catalana només obeeix a la casualitat.

Les reunions d’ahir s’emmarquen dins de les visites que Ortuzar i altres dirigents del PNB acostumen a fer als presos polítics catalans cada cop que visiten Catalunya i sempre que la seva agenda i les autoritats penitenciàries ho permeten. Les trobades d’ahir van tenir lloc a la tarda. Al matí, Ortuzar, Aurrekoetxea i Esteban s’havien reunit a Barcelona amb Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Traball.

Al llarg del dia d’ahir, Ortuzar, Aurrekoetxea i Esteban van mantenir també una trobada amb l’expresident de Catalunya, Artur Mas, i van sopar amb David Bonvehí, president del PDeCAT, partit amb el qual el PNB manté un vincle històric i estret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.